Partnere

PARTNERE

BIPV Production of Norway AS har alliert seg med markedets beste selskaper. Sammen med solide

fagpartnere innenfor solcelle- og glassfag jobber vi videre for å utvikle nye konsepter og produkter.

 

Vi forhandler også om spennende samarbeide med ytterligere selskaper og instutisjoner innenfor solenergibransjen.

BIPV Production of Norway AS er også medlem i SOLENERGIKLYNGEN - NASJONAL KLYNGE FOR SOLENERGI.

Partnerne i Solenergiklyngen har en visjon om å gjøre Norge til verdens beste arena for innovasjon og testing innen sol og energisystemer.

Partnernes misjon er å sørge for bedre solenergiløsninger for alle, gjennom spredning av innovative løsninger, samarbeid gjennom et godt nasjonalt og internasjonalt økosystem for innovasjon og kommersialisering.

Hovedmålet er å utvikle og skape vekst ved å industrialisere bærekraftige solenergiløsninger i verdensklasse.

Solenergiklyngen består av over hundre partnere innenfor solenergi og energisystemer som jobber sammen for økt vekst.

Vårt selskap har i samarbeide med gründerbedriften Over Easy Solar AS produsert og levert et nyvinningsprodukt med stående dobbeltpaneler. Dette har vært i drift på taket av Institutt for energiteknikk (IFE) på Kjeller og det forskes videre på løsningen.


Se egen omtale i Forskning.no

Solcellespesialisten er Norges største leverandør av solcelleanlegg og har levert solcelleanlegg til næringsbygg i over 5 år, og vi har på denne tiden lært oss mye om hva som er viktig å ta hensyn til ved montering av solcelleanlegg i Norge.

Solcellespesialisten installerer solcelleanlegg over hele landet og  dyktige og dedikerte sivilingeniører i Fredrikstad sikrer deg et fornuftig solcelleanlegg levert til rett pris og til rett kvalitet.

 

Vi kan levere alle typer bygningsintegrerte solcelleløsninger, og har erfaring med dette i alt fra store prestisjeprosjekter, til integrerte

solcelletak på enebolig.  

Apollotech leverer alle løsninger innen bygningsintegrerte solceller (BIPV). Morgendagens solenergiløsninger er sømløst   integrert i bygningene rundt oss, og i Apollotech tilbyr vi alle løsninger for dette.

Sammen med vårt søsterselskap Sagstuen har vi løst glass- og fasaderelaterte utfordringer for våre samarbeidspartnere og kunder i fire generasjoner – og nå finner vi løsninger på de solenergirelaterte visjonene du har for ditt bygg eller anlegg. 

 

Vi gjør det enkelt for deg og sammen med Sagstuen leverer vi alle løsninger du trenger innen glass, aluminium og solceller - i ett og

samme prosjekt!

Noractor har lang erfaring fra  aluminium- og glassbransjen helt tilbake til 1979. De er spesialister på bruk av Sapa profiler til vinduer, dører, glassvegger og glasstaksystemer.

 

Leverer og monterer dører, vinduer og fasader i Oslo, Akershus og store deler av Østlandet.